“Gewoon” heel goed!

“Wil je jezelf uitdagen en ontwikkelen? Kies dan voor een praktische training van XL-10. Open trainingen, maatwerktrainingen, Coaching, Assessment, E-learning, Persoonlijke aandacht, gekwalificeerde trainers, 10.000+ tevreden deelnemers.”

Ik lees verder:

“Bij XL-10 werken we samen aan succes. Niet alleen van onze klanten maar ook van onszelf. We dagen elkaar uit en juichen ontwikkeling en groei aan. Wil je onderdeel zijn van een werkomgeving waarin leren voorop staat?” Nou zeker weten! Dat wil ik wel. Mezelf aanbieden dan. Als trainingsactrice.

Een telefoonnummer was gauw gevonden. En een (fysiek) gesprek was vlot gepland. Link van mijn website en CV verzonden.

Het kennismakingsgesprek vond onlangs plaats in het opleidingscentrum XL-10 aan de Welbergsweg 92 te Hengelo. Prachtig gebouw. Een zeer hartelijk welkom viel mij ten deel door Ilse Schaepers, Adviseur Binnendienst. Vervolgens had ik een goed en aangenaam gesprek met een bevlogen ondernemer Luc Weghorst . Adviseur en Trainer. Bij thuiskomst zat er in mijn mailbox het verzoek, “indien gewenst en akkoord”, de Overeenkomst te tekenen.

Mijn eerste opdrachten voor dit team voer ik binnenkort uit.

Ik word helemaal enthousiast van dit team! Ilse en Luc bedankt! Wat een uitdaging!