Leven veranderend Inzicht

Er is geen vaste formule voor creativiteit. Zorg dat je niet vast komt te zitten in een format. Als je iets nog niet eerder hebt gedaan, of het nu een opdracht, een taak of een nieuwe baan is, en het heeft wél je belangstelling, spring er dan gewoon in.

Het helpt natuurlijk als je daarbij niet afhankelijk bent van een hoog inkomen. Dan kun je avontuurlijk, leuk of interessant werk aannemen, ook als het minder betaalt. Doordat ik geen hoog inkomen meer nodig heb lukt het mij om nieuwsgierigheid en in verbinding met mensen willen staan, als mijn belangrijkste drijfveren te hebben – in plaats van geld.

Ik kan op dit moment tijd vrij maken (lieve Carol dank!) om in mezelf én in mijn werk als Zelfstandig Trainingsacteur te investeren. Ik plant zaadjes voor de toekomst door buiten opdrachten en werktijd om , interesses te ontplooien en meer tijd te besteden aan mijn hobby. Die optredens geven enorm veel energie! Mensen blij maken geeft een enorm warm gevoel. Door die optredens samen met Gerda, het tekenen van wenskaartjes kom ik op een andere manier met mensen in contact. Koffie drinken met iemand in de bibliotheek, een hoogbejaarde buurvrouw bezoeken, in verbinding zijn met iemand uit het publiek na een optreden,

Ook als ik bezig ben met acquireren, lukt het mij om me even helemaal terug te trekken uit de opdrachten en even dingen te doen die er niets mee te maken hebben. Een lied zingen, een tekst oefenen, een kaartje tekenen. Het brengt me andere inzichten en meer relaties. Zoals een interview op Gorssel.nl

Na een uurtje tekenen of zingen ben ik weer opgeladen voor een volgende opdracht of voor het bellen naar een mogelijke opdrachtgever.